Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Αυγούστου το λανσάρισμα του TerraTech

*
To Physics-based builder/ creative sandbox game TerraTech θα λανσαριστεί στις 10 Αυγούστου 2018, για Xbox One και PC. Η αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 4 θα ακολουθήσει στις 14 του ίδιου μήνα. Όπως ανακοίνωσε η developer Payload Studios, η τιμή του τίτλου είναι €24,99 και για όσους κατόχους PC βιάζονται, μπορούν να την αποκτήσουν άμεσα μέσω Steam Early Access, όπου βρίσκεται από τον Φεβρουαριο του 2015, έναντι $19,99. Στο TerraTech οι παίκτες καλούνται να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν τις δικές τους δημιουργίες, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, όχι απαραίτητες σχετικές μεταξύ τους, όπως το crafting, οι μάχες και η εξερεύνηση. Είτε θα πρέπει να εξερευνήσουν ένα εχθρικό, εξωγήινο περιβάλλον, είτε να σχεδιάσουν με δημιουργική ελευθερία. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*